Μασάζ στο σπίτι

Μασάζ στο σπίτι

 

Μασαζ στο σπιτι από το Empire Massage!

 

Το empire μασάζ έρχεται οπουδήποτε και αν είστε μέσα στην πόλη, στο σπίτι σας, στο ξενοδοχείο, στο σκάφος, στο γραφείο… με ένα μόνο τηλεφώνημα.

 

Το empire μασάζ έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς οι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει και πλέον δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου ώστε να μετακινηθείτε εύκολα σε κάποιον χώρο που να προσφέρει υπηρεσίες  μασάζ.

 

Έτσι το empire massage είναι κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στην Αθήνα, εντός λίγων ωρών για να σας χαρίσει μία πολυτελή συνεδρία μάλαξης, με όλα τα οφέλη από τις άριστες τεχνικές μασάζ που γνωρίζουν οι θεραπευτές μας και  από τα ευεργετικά έλαια που χρησιμοποιούν.

 

Διαβάστε πιο κάτω για τα διαφορετικά είδη μασάζ που προσφέρουμε, και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

 

 

μασαζ στο σπιτι | Empire Massage

Χαλαρωτικό Μασάζ
(relax massage )

Ιδανικό μασάζ για όποιον αναζητάει χαλάρωση και ευεξία.

 

Μέσω των ήπιων ολίσθησεων που εφαρμόζονται σε όλο το σώμα και την χρήση αιθέριων ελαίων, το σώμα βοηθιέται να αποβάλλει μυϊκές εντάσεις, μπλοκαρίσματα και κούραση.

 

Η πίεση του αίματος πέφτει, οι μύες χαλαρώνουν, η λέμφος ενεργοποιείται, η σωματική και η πνευματική χαλάρωση γίνονται ένα και ολόκληρος ο οργανισμός ξεκινάει διαδικασία αποτοξίνωσης..

 

Εάν για πρώτη φορά δοκιμάσετε το χαλαρωτικο μασάζ , τότε σίγουρα θα μυηθείτε στον κόσμο του.

Αθλητικό (sport massage)

 

Το αθλητικό μασάζ έρχεται να συμπληρώσει την προπονητική ζωή των αθλητών. Οι μαλάξεις στους αθλητές αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι της προπόνησής είτε γίνεται πριν είτε μετά.

 

Συμβάλλει αποτελεσματικά στο να διατηρούνται οι μυες σε καλή κατάσταση ελαστικότητας και θρεπτικότητας, η μυική δυσφορία μειώνεται καθώς και ο πόνος από το γαλακτικό οξύ, μέσω των διατάσεων που γίνονται κατά την διάρκεια του μασάζ και των πιέσεων επιτυγχάνεται η μυική χαλάρωση και αρθρική ευρωστία.

 

Η κόπωση και η κακή απόδοση στις προπονήσεις καθώς και στην καθημερινότητα προλαμβάνονται και μέσω της αθλητικής μάλαξης εξαλείφονται. Το μασάζ πρέπει να ενταχθεί στον τρόπο ζωής όλων των αθλητών καθώς αποτελεί σημαντικό κομμάτι της.

Μασάζ στην Αθήνα | Empire Massage
Μασάζ στην Αθήνα | λεμφικο μασαζ

Λεμφικό μασάζ

 

Τεχνική μάλαξης που αποσκοπεί στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Κύριος στόχος του είναι η διέγερση των λεμφαδένων, για να επιτευχθεί έτσι η διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού.

 

Βοηθάει Στη γρήγορη και αποτελεσματική αποτοξίνωση του οργανισμού, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, στην αναζωογόνηση του δέρματος, στη μείωση της κυτταρίτιδας, στο χάσιμο πόντων και κατ’ επέκταση και στο αδυνάτισμα.

 

Εφαρμοζεται σε όλο το σώμα αλλά κυρίως στα χέρια όμως στα χέρια, σε ολόκληρο το μήκος των ποδιών, στην κοιλιά και τους γλουτούς, αλλά και στο πρόσωπο και το λαιμό, επιμένοντας σε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, τα πρηξίματα και το τοπικό πάχος.

3 things you must do today: schedule a massage, get a massage, and schedule your next massage

Βαθέως ιστού (deep tissue)

 

Το βαθέως ιστου μασάζ, επικεντρώνεται στην χαλάρωση των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών όπως φανερώνει και το όνομα του.

 

 

Ειναι μία έντονη μάλαξη όπου Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί τα δάχτυλα, τις γροθιές, τις παλάμες και τους αγκώνες ώστε να βρει τα σημεία που είναι η συσσωρευμένη ενταση και μπλοκάρει την καλή ροή της ενέργειας των ιστών.

 

 

Ιδανικό σε περιπτώσεις χρόνιας έντασης των μυών σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη, η μέση και ο αυχένας.

Μασάζ Κατ Οίκον | Empire Massage
Μασάζ στην Αθήνα | Empire Massage

Lomi lomi massage

 

To massage lomi-lomi, συνδυάζει τεχνικές ανατρίψεων με τον πήχη, τις παλάμες και τα δάχτυλα.

 

Οι ανατρίψεις μπορούν να γίνουν σε μεγάλη έκταση του κορμού, ρυθμικά και σαρωτικά γι’ αυτό και παρομοιάζονται με θαλασσινά κύματα.

 

Σκοπός τους είναι να ξεμπλοκάρει η ροή ενέργειας προς τα τσάκρας, η χαλάρωση του υ σώματος καθώς και η καλύτερη ροή του αίματος σε όλο το σώμα .

Shiatsu massage

 

Shiatsu είναι ιαπωνική θεραπευτική τεχνική για το σώμα και βασίζεται στις αρχές της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής. Έχει χαρακτηριστεί και ως βελονισμός χωρίς βελόνες.

 

Με το shiatsu μπορείτε να χαλαρώσετε ή να τονωθείτε, καθώς πιέζουμε (συνήθως με τους αντίχειρες) βελονιστικά σημεία ειδικά για την κάθε περίπτωση.

 

Η σωματική αγωγή με τη μέθοδο του shiatsu προωθεί τη ποιότητα ζωής, ανακουφίζει από το άγχος και το πόνο διαφόρων αιτιών και αυξάνει την ελαστικότητα των μυών και των τενόντων.

 

Είναι βαθιά χαλαρωτικό και μετά την πρώτη κιόλας συνεδρία θα νιώθετε πιο ευθυτενής, ηρεμότερος, αναζωογονημένος και πιο συγκεντρωμένος.

μασαζ στο σπιτι | Empire Massage

I don’t fear death because I don’t fear anything I don’t understand. When I start to think about it, I order a massage and it goes away.

– Hedy Lamarr

Μασάζ στο Περιστέρι| Empire Massage

Hot stone massage

 

Το Hot Stone Massage, το δημοφιλέστερο ίσως μασάζ στον κόσμο, συνδυάζει την αποτελεσματικότητα των τεχνικών του μασάζ και τις ευεργετικές ιδιότητες, των ηφαιστειακών λίθων.

 

Η τοποθέτηση των λίθων στα σωστά σημεία του σώματος επιδρά καταλυτικά με θετικό τρόπο στο νευρικό σύστημα.

 

Σε συνδυασμό δε με τα αιθέρια έλαια, η θετική ενέργεια που εκλύεται κατακλύζει το σώμα και εξασφαλίζει ισορροπία και ευφορία.

Ashiatsu – barefoot massage

 

Το ashiatsu ή αλλιώς barefoot massage, εφαρμόζεται στο πάτωμα, πάνω σε ένα χαλί ή στρώμα yoga.

 

Χρησιμοποιείται κρέμα ή αιθέρια έλαια που απλώνονται σε όλο το σώμα. Σε αυτό το μασάζ η θεραπεύτρια θα εφαρμόσει τις ειδικές κινήσεις μάλαξης με τα πέλματα της , ρυθμικά και ισοδύναμα σε όλα τα σημεία του σώματος.

 

Μια μοναδική εμπειρία μασάζ .

μασαζ στο σπιτι | Empire Massage

Candle massage

 

Απολαύστε ένα πλήρως χαλαρωτικό μασάζ  με ζεστό κερί προσαρμόζοντας τις πιέσεις που ασκούνται στο σώμα σας ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

Το ζεστό κερί δεν περιέχει παραφίνη με αποτέλεσμα να εισχωρεί ταχύτερα στο δέρμα και το ενυδατώνει. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος κ ειδικά σε ξηρές επιδερμίδες επιφέρει μεγαλύτερα αποτελέσματα υγρασίας.

 

Το candle massage είναι μια μοναδική εμπειρία καθώς πρόκειται για ένα anti – stress μασάζ που φέρει σε απόλυτη ισορροπία το κεντρικό νευρικό σύστημα και κρατά ενυδατωμένη την επιδερμίδα για ημέρες .

Massage is the only form of physical pleasure to which nature forgot to attach consequences

– Robert Breault

Μασάζ για Εγκύους

 

Το Μασάζ για εγκύους είναι μία ειδική τεχνική θεραπευτικής μάλαξης που σκοπό έχει να ξεκουράσει και να ανακουφίσει τις εγκύους από τις καθημερινές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (οιδήματα, μυοσκελετικοί πόνοι, πόνοι στις αρθρώσεις, κ.λ.π).

 

Το μασάζ στην εγκυμοσύνη ωφελεί και την έγκυο και το έμβρυο, καθώς συμβάλλει στη διαχείριση του άγχους και στην ψυχική ηρεμία της μητέρας, εξασφαλίζοντας ένα πιο γαλήνιο περιβάλλον για το έμβρυο.

Μασάζ Κατ Οίκον | Empire Massage
Μασάζ Κατ Οίκον | Empire Massage

4 hands massage (4 χέρια)

 

Το μασάζ με 4 χέρια είναι μια ενεργειακή και χαλαρωτική τεχνική μασάζ που γίνεται από ζευγάρι θεραπευτών (4 χέρια ταυτόχρονα), που εφαρμόζουν συντονισμένες και ρυθμικές κινήσεις μάλαξης.

Το empire massage έρχεται στο σπίτι σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη ενώ εσείς δεν χρειάζεται να βγείτε από τον χώρο σας!

 

Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αθήνας φέρνοντας έτσι ένα μικρό σπα δίπλα σας!

 

Το απόλυτο μασάζ στην Αθήνα έρχεται να σας χαλαρώσει και να σας χαρίσει στιγμές ξεκούρασης και ευεξίας σε όποια περιοχή κ αν βρίσκεστε, με μοναδικό γνώμονα το “νους υγιής εν σώματι υγιή” παρέχουμε τις μοναδικές υπηρεσίες μασάζ μας  από την μια μεριά της Αθήνας έως την άλλη.

 

Το προσωπικό μας διαθέτει πάθος για την δουλειά του και τεχνικές που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε… Μία συνεδρία μασάζ μαζί μας θα σας πείσει !

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού!